АУТО СЕРВИС И ПРОДАВНИЦА "ДИНИЋ"

О нама

О сервису
радно време: понедељак - петак 08 - 17 ; субота 08 - 15 ;

Ауто сервис и продавницу "Динић" можете пронаћи на адреси Милоша Обилића 23, Бешка. Као аутосервис постоји од 1999 године. У великом дијапазону делатности које ауто сервис "Динић" обавља можемо издвојити аутомеханичарске, аутоелектричарске радове, пуњење и одржавање клима, при чему смо овлашћени сервис акумулатора. У окриву нашег сервиса се налази и продавница, у којој можете купити или наручити све потребне делове и ствари за Ваше возило. Ауто сервис и продавница "Динић" се може похвалити великим бројем клијената. Aуто сервис и продавница "Динић" је породична фирма у склопу које се налази и породични објекат у којем породица Динић живи годинама. У циљу пружања што клавитетнијих услуга, у последњих годину дана наш сервис смо опремили најсевременијом техничком - технолошком опремом за возила новије генерације.

Наша мисија

Својом понудом производа и услуга за аутомобиле створити најбоље услове за потрошаче. Уз стручне и мотивисане раднике пружити најбољу услугу и пријатну куповину потрошачима у угодном окружењу. Растом и добрим пословањем осигурати добит за Компанију. Посредством наших акција допринети побољшању квалитета живота у друштвеном и природном окружењу.

Наша визија

Наша визија је да будемо синоним за компанију која стално поставља више стандарде како у области аутомеханике, аутоелектрике, продаји делова, тако и у области живљења и која, не само да уводи нове навике и трендове, него их и предвиђа и креира. Да будемо синоним за компанију која послује у дослуху с временом које долази.