Autó szerviz és tárolja "DINIĆ"

Rólunk

A szolgáltatásról
Nyitvatartási idő: hétfő - péntek 08-17 h; Szombat 08-15;

Szerviz állomás és shop "Dinić" megtalálható a Miloša Obilića 23 Beška. A töltőállomás létezik, 1999 óta godine. A programok széles skáláját kínálja, hogy a töltőállomás "Dinić" nem tudjuk elkülöníteni autójavítás, auto elektromos munka, töltés és karbantartása klímaberendezések, ahol engedélyezett az akkumulátor szolgáltatást. A mi szolgáltatás is egy bolt, ahol meg lehet vásárolni vagy rendelni a szükséges alkatrészek és elemek a járművet. Szerviz állomás és shop "Dinić" büszkélkedhet egy nagy ügyfelek száma. Szerviz állomás és shop "Dinić" egy családi vállalkozás. Annak érdekében, hogy minőségi szolgáltatást az elmúlt évben, a szolgáltatás el van látva a legmodernebb technikai - technológiai berendezések a járművek az új generáció. Hamarosan részeként a szolgáltatás nem lesz gumiszerviz és kerék beállítás.

Küldetésünk

Azáltal, hogy a termékek és szolgáltatások zaautomobile hogy a legjobb feltételeket a fogyasztók számára. A szakmai és motivált munkatársak, hogy a legjobb szolgáltatást, és egy kellemes vásárlás fogyasztók, kellemes környezetben. A növekedés és a jó üzlet, hogy a nyereséget a cég. Keresztül intézkedések hozzájárulnak az életminőség, a társadalmi és természeti környezet.

Jövőképünk

Célunk az, hogy egyet jelent a cég, amely folyamatosan állít magasabb színvonal terén autószerelő, auto, eladás, alkatrészek, és az életben, és aki nem csak be új szokásokat és trendeket, hanem teremt és biztosít. Ahhoz, hogy egy szinonimája olyan cég, amely működik összejátszás az idők jönnek.