AUTO SERVIS I PRODAVNICA "DINIĆ"

О nama

O servisu
radno vreme: ponedeljak - petak 08 - 17 ; subota 08 - 15 ;

Auto servis i prodavnicu "Dinić" možete pronaći na adresi Miloša Obilića 23, Beška. Kao autoservis postoji od 1999 godine. U velikom dijapazonu delatnosti koje auto servis "Dinić" obavlja možemo izdvojiti automehaničarske, autoelektričarske radove, punjenje i održavanje klima, pri čemu smo ovlašćeni servis akumulatora. U okrivu našeg servisa se nalazi i prodavnica, u kojoj možete kupiti ili naručiti sve potrebne delove i stvari za Vaše vozilo. Auto servis i prodavnica "Dinić" se može pohvaliti velikim brojem klijenata. Auto servis i prodavnica "Dinić" je porodična firma u sklopu koje se nalazi i porodični objekat u kojem porodica Dinić živi godinama. U cilju pružanja što klavitetnijih usluga, u poslednjih godinu dana naš servis smo opremili najsevremenijom tehničkom - tehnološkom opremom za vozila novije generacije. 

Naša misija

Svojom ponudom proizvoda i usluga za automobile stvoriti najbolje uslove za potrošače. Uz stručne i motivisane radnike pružiti najbolju uslugu i prijatnu kupovinu potrošačima u ugodnom okruženju. Rastom i dobrim poslovanjem osigurati dobit za Kompaniju. Posredstvom naših akcija doprineti poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju.

Naša vizija

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti automehanike, autoelektrike, prodaji delova, tako i u oblasti življenja i koja, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.