АУТО СЕРВИС И ПРОДАВНИЦА "ДИНИЋ"

Продаја

Ауто продавница

радно време: понедељак - петак 08 - 17 ; субота 08 - 15 ;
У продавници “Динић” која послује у оквиру аутосервиса, можете купити ауто делове. Послујемо успешно дуги низ година и можемо се похвалити великим бројем клијената и купаца. Наша политика квалитета не дозвољава нам да нашим купцима нудимо делове који не задовољавају светске стандарде и који нису направљени од стране произвођача који су лидери на тржишту. С тога, нудимо најквалитетније делове на тржишту по приступачним ценама.
Наше стручно особље ће радо продискутовати са Вама о Вашем проблему, односно потребама, и заједно пронаћи најбоље решење за Вас. Увек можете добити савет шта је најбоље за Ваше возило, односно који део је одговарајући.
Аутопродавница “Динић” нуди широк асортиман делова који покрива сваки детаљ Вашег возила.

 

Аутомеханика

пакнови зупчасти сетови
плочице уља
сетови квачила филтери ...

Аутоелектрика

акумулатори сијалице
аутомати сензори
бенедикси комутатори ...Лидер у производњи гума за све врсте возила
Водећи произвођач електричних компоненти за аутомобиле у Европи. У њиховој понуди налазе се: алтернатори и делови за алтернаторе, стартери, релеји, сензори,..
Је међународна група посвећена дизајну и производњи високе технологије система и компоненте аутомобилске индустрије за групацију фијат.
Акумулаторе одликује веома висока стартна способност као и највиши квалитет израде, те су погодни за употребу у возилима новије производње са великим бројем електричних потрошача.