Autó szerviz és tárolja "DINIĆ"

Eladás

Car üzlet

Nyitvatartási idő: hétfő - péntek 08-17 h; Szombat 08-15;
A store "Dinić", hogy működik a autószerviz, lehet kapni autóalkatrész. Mi működik sikeresen évek óta, és van egy nagy számú ügyfelek és a vevők. Minőségpolitikánk nem teszi lehetővé számunkra, hogy ügyfeleinknek a részeket, amelyek nem felelnek meg a nemzetközi szabványoknak, és amely nem tett gyártók, akik vezető szerepet töltenek be a piacon. Ezért a legmagasabb minőségű alkatrészek a piacon elérhető áron.
A profi személyzet örömmel megvitatni veled a problémát, és szüksége van, és mi közösen megtalálni a legjobb megoldást. Mindig kérjen tanácsot, hogy mi a legjobb a jármű, vagy amelyek egy részét a legmegfelelőbb.
Autoprodavnica "Dinić" széles skáláját kínálja alkatrész, amely minden részlet a jármű.

 

Auto mechanic

párna lánckerék készletek
lapok olaj
lengéscsillapítók szűrők ...

Auto electrics

akkumulátorok izzó
bővítőhely érzékelők
benedek kommutátor ...A vezető a termelés gumiabroncsok minden típusú jármű
A világ egyik vezető gyártója elektromos alkatrészek autók Európában. Ők kínál: generátorok és alkatrész generátor, indítómotor, relék, érzékelők, ..
Van egy nemzetközi csoport elkötelezett a tervezése és gyártása high-tech rendszerek és alkatrészek az autóipar csoport Fiat.
Az akkumulátor nagyon nagy kezdő képesség és a legmagasabb minőségi kivitelezés, és alkalmas járművek a közelmúltban épült számos fogyasztókat.