AUTO SERVIS I PRODAVNICA "DINIĆ"

Prodaja

Auto prodavnica

radno vreme: ponedeljak - petak 08 - 17 ; subota 08 - 15 ;
U prodavnici “Dinić” koja posluje u okviru autoservisa, možete kupiti auto delove. Poslujemo uspešno dugi niz godina i možemo se pohvaliti velikim brojem klijenata i kupaca. Naša politika kvaliteta ne dozvoljava nam da našim kupcima nudimo delove koji ne zadovoljavaju svetske standarde i koji nisu napravljeni od strane proizvođača koji su lideri na tržištu. S toga, nudimo najkvalitetnije delove na tržištu po pristupačnim cenama.
Naše stručno osoblje će rado prodiskutovati sa Vama o Vašem problemu, odnosno potrebama, i zajedno pronaći najbolje rešenje za Vas. Uvek možete dobiti savet šta je najbolje za Vaše vozilo, odnosno koji deo je odgovarajući.
Autoprodavnica “Dinić” nudi širok asortiman delova koji pokriva svaki detalj Vašeg vozila.

 

Automehanika

paknovi zupčasti setovi
pločice ulja
setovi kvačila filteri...

Autoelektrika

akumulatori sijalice
automati senzori
benediksi komutatori...Lider u proizvodnji guma za sve vrste vozila
Vodeći proizvođač električnih komponenti za automobile u Evropi. U njihovoj ponudi nalaze se: alternatori i delovi za alternatore, starteri, releji, senzori,..
Je međunarodna grupa posvećena dizajnu i proizvodnji visoke tehnologije sistema i komponente automobilske industrije za grupaciju fijat.
Akumulatore odlikuje veoma visoka startna sposobnost kao i najviši kvalitet izrade, te su pogodni za upotrebu u vozilima novije proizvodnje sa velikim brojem električnih potrošača.